Bouldering serien består af otte læringskort. Bouldering er klatring på lave højder uden reb og sele. Bouldering er velegnet at bruge i idrætsundervisningen og den understøttende undervisning, da man dels arbejder med kroppen og bevægelse, men også har fokus på samarbejde og tillid.

Bouldering er velegnet til alle klassetrin, da man nemt kan variere sværhedsgraden og udfordringerne.

Bouldering er ikke særligt udstyrstungt, og på de første læringskort kræver aktiviteterne blot gulvplads og ribber. De første læringskort i boulderingserien sørger for, at eleverne opnår de basale færdigheder indenfor bouldering og føler sig trygge ved aktiviteten og hinanden. De sidste læringskort udfordrer eleveren, så de kan udøve bouldering både på ribber, klatrevægge og hensigtsmæssige vægge på skolen.

Du kan få mere viden om bouldering, og finde flere ressourcer til arbejde med bouldering i skolen på de nedenstående hjemmesider:

Download alle læringskortene i serien Bouldering