Kanoserien består af 20 læringskort. I kanoserien er der progression, så man starter med de mest basale færdigheder og ender med at kunne lege og tage på tur i en kano. De fleste læringskort i denne serie foregår på vandet, og derfor skal man være meget opmærksom på sikkerheden omkring børn og sejlads.

De første læringskort er ”tørkort”. Det betyder, at man kan gennemføre aktiviteterne på læringskortene på land fx på skolen, inden eleverne skal på vandet. Arbejdet med tørkortene vil medføre, at eleverne hurtigere kan komme på vandet og opleve glæden ved kanosejlads.

I kanoserien er der lagt flere lege ind, som er med til at gøre kanosejlads sjovt og udfordrende. Du kan gå på www.grejbanker.dk for at finde steder, hvor de udlåner kanoer og redningsveste.

Download alle læringskortene i serien Kano (pdf)