Kategorien Teambuilding gennem friluftsliv er en palet af muligheder for at styrke det sociale mellem eleverne samtidig med at de oplever glæden ved friluftslivet. Læringskortene i denne serie bygger på, tillidsøvelser, samarbejdsøvelser og koordinationsøvelser.

Teambuilding gennem friluftsliv varierer meget i sværhedsgrad. Fra meget enkle øvelser, hvor eleverne skal lytte og agere derefter til øvelser, hvor eleverne skal kunne arbejde godt sammen for at løse opgaverne.

Teambuilding gennem friluftsliv er en serie, som ikke er særlig udstyr tung. Mange af aktiviteterne kræver kun snor og tøj, som eleverne kan røre sig i.

Links

Download alle læringskortene i serien Teambuilding gennem friluftsliv (pdf 25 MB)